Kentsel Dönüşümde Yeni Yönetmelik Yolda

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Mayıs ayında yürürlüğe giren Kentsel Dönüşüm ile ilgili yeni bir yönetmeliğin yolda olduğunu belirtti.Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda belediye başkanları ve medya mensupları

Kentsel Dönüşümde Yeni Yönetmelik Yolda

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Mayıs ayında yürürlüğe giren Kentsel Dönüşüm ile ilgili yeni bir yönetmeliğin yolda olduğunu belirtti.

Medya ve Halkla İlişkiler Boyutuyla Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda belediye başkanları ve medya mensupları ile bir araya gelen Bayraktar, son yönetmeliğin daha kapsayıcı olacağının altını çizdi.
 
"Yeni Yönetmelik Müthiş Bir Uygulama Derinliği Sağlayacak" 
 
Bayraktar, "Yönetmelik bizim istediğimiz gibi olmadı. Yönetmeliği yeniden çıkarıyoruz, bugün yarın inşallah bu hafta sonunda çok daha kavrayıcı, kapsayıcı, pratik yüzü olan, uygulama tarafı çok iyi olan yeni bir yönetmelik çıkacak. Yine eksiklikler olabilecektir, bu işler tabi uygulama safhasında belli olur.
 
Uygulamada bir takım aksaklıklar, eksiklikler yeni düzeltmeler olabilir. Hatta yönetmelikte değil yasada da olabilecektir bunlar. Ama bu yeni yönetmelik bize müthiş bir uygulama derinliği, uygulama pratiği, uygulama kolaylığı getirecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem