Kene ısıran genç kız hayatını kaybetti

Ailesi Koçarlı İlçesi Esentepe Mahallesi’nde çiftçilik yapan Çilen Özdemir’i, 3 gün önce başından kene asırdı. Keneyi eliyle koparan Özdemir, kenenin başının içeride kaldığını fark etmediği için kimseye bir şey söylemedi. Dün Sabah saatlerinde ateşi yükse

Kene ısıran genç kız hayatını kaybetti

Ailesi Koçarlı İlçesi Esentepe Mahallesi’nde çiftçilik yapan Çilen Özdemir’i, 3 gün önce başından kene asırdı. Keneyi eliyle koparan Özdemir, kenenin başının içeride kaldığını fark etmediği için kimseye bir şey söylemedi. Dün Sabah saatlerinde ateşi yükselen genç kız, olanları ailesine anlatınca Aydın Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Dahiye Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan Çilen Özdemir’e yapılan tahlillerde KKKA hastalığı teşhisi pozitif çıktı.

Kan ihtiyacı olması üzerine başta ailesi olmak üzere Esentepe Maahllesi’nden çok sayıda vatandaş hastaneye akın etti. Genç kız, yapılan müdahalelere rağmen akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Nişanlı olan ve düğün hazırlıkları yapan Özdemir’in ölüm haberini alan ailesi ve yakınları, hastanede sinir krizi geçirdi. Kene kurbanı genç kız, Esentepe Mahalle Mezarlığı’nda gözyaşları arasına son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler