Kendisini hapse gönderen yargıca iliğini teklif etti

Calıfornıa'nın Bunn kentinde Franklin Hapishanesi'nde yatan 62 yaşındaki Charles Alston isimli mahkûm, kendisini hapse gönderen ve kan kanseriyle boğuşan yüksek mahkeme yargıcına kendi kemik iliklerini donör olarak teklif etti. Kan iliği bağışı için donör

Kendisini hapse gönderen yargıca iliğini teklif etti

Calıfornıa'nın Bunn kentinde Franklin Hapishanesi'nde yatan 62 yaşındaki Charles Alston isimli mahkûm, kendisini hapse gönderen ve kan kanseriyle boğuşan yüksek mahkeme yargıcına kendi kemik iliklerini donör olarak teklif etti.

Kan iliği bağışı için donör bekleyen 61 yaşındaki Yüksek Mahkeme yargıcı Carl Fox'a bir mektup yazan Alston, ona düşmanlık beslemediğini ve eğer uyarsa kendi kan iliğini bağışlamak istediğini söyledi. Bağış karşısında çok etkilendiğini söyleyen yargıç Fox, ancak bu teklifi kabul edemeyeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler