'Kendimi 3. Köprü'den atarım'

Son albümü Pırlanta’nın çıkış şarkısı ‘Ders Olsun’ müzik listelerinde 1 numaraya yerleşen Demet Akalın’ın keyfi yerinde. Akalın “Sezen Aksu tebrik için aradı. ‘Günaydın Abla’ya bayılmış, diğer favorileri de ‘Gölge’ ve ‘Ders Olsun’. Bunları duymak  beni ço

'Kendimi 3. Köprü'den atarım'
Son albümü Pırlanta’nın çıkış şarkısı ‘Ders Olsun’ müzik listelerinde 1 numaraya yerleşen Demet Akalın’ın keyfi yerinde. Akalın “Sezen Aksu tebrik için aradı. ‘Günaydın Abla’ya bayılmış, diğer favorileri de ‘Gölge’ ve ‘Ders Olsun’. Bunları duymak  beni çok mutlu etti” dedi.
 
Akalın, Sezen Aksu’dan ‘Bekleyemedin mi?’ şarkısını nasıl aldığını da anlattı: “Evine gittim. Dizinin dibine oturdum. “Başkasına söz verdim, olmaz!” dedi. “Kendimi 3. köprüden atarım” diye tehdit ettim. Şarkıyı okuttu, kolunu gösterip “Bu tüyler boşu boşuna diken diken olmaz” dedi. Şarkıyı kaptım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler