Kendi Dizimi Bile İzlemiyorum

15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde Tüketici Akademisi, Çırağan Sarayı'nda 25. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi düzenlendi.Geceye Orhan Gencebay, Hande Yener gibi ünlü isimler katıldı. Tüketici Akademisi tarafından en iyi dizi oyuncusu ödülüne lay

Kendi Dizimi Bile İzlemiyorum

15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü'nde Tüketici Akademisi, Çırağan Sarayı'nda 25. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi düzenlendi.

Geceye Orhan Gencebay, Hande Yener gibi ünlü isimler katıldı. Tüketici Akademisi tarafından en iyi dizi oyuncusu ödülüne layık görülüren Necati Şaşmaz, şahsı adına ilk kez ödül aldığını ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.
 
YENİ PROJE MÜJDESİ
Kurtlar Vadisi dizisiyle büyük beğeni toplayan Necati Şaşmaz ödül töreni sonrasın da basın mensuplarına açıklama yaptı. Şaşmaz, "Bu ödüle layık görüldüğüm için çok mutluyum herkese teşekkür ediyorum'' dedi. Gelecek sezon yeni proje müjdesi veren ünlü oyuncu ''Küçük kardeşim Zübeyir'in hazırladığı bir kaç proje var bunlardan birini değerlendireceğiz'' dedi.
 
"KENDİ DİZİMİ İZLEMİYORUM"
Basın mensuplarının "Hangi dizileri takip ediyorsunuz?" sorusuna Necati Şaşmaz, ilginç cevap verdi. Şaşmaz, "Ben hiç bir diziyi takip edemiyorum hatta kendi dizimi bile izleyemiyorum. Kendimi işimden alıkoyamıyorum, oldukça yoğunum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler