Kendall Jenner'dan Frikiğe Karşı Elle Kontrol

19 yaşındaki model, önceki gün ailesiyle birlikte kamera karşısına geçtiği Keeping Up With the Kardashians adlı şovun Ibiza adasındaki çekimlerinde görüntülendi.

Kendall Jenner'dan Frikiğe Karşı Elle Kontrol

19 yaşındaki model, önceki gün ailesiyle birlikte kamera karşısına geçtiği Keeping Up With the Kardashians adlı şovun Ibiza adasındaki çekimlerinde görüntülendi. İki renkli bir büstiyer ve uzun bol bir pantolon giyen Kendall Jenner yine derin yırtmaçtan vazgeçememişti.

Son dönemde podyumlarda fırtına gibi esen Kendall Jenner, yoğun programından fırsat bulup gittiği Ibiza'da ablalarını gölgede bıraktı. İki parçalı kıyafetini gladyatör sandaletleriyle tamamlayan Jenner, yırtmacını kontrol altında tutabilmek için de epey çabaladı. Jenner, sol elini yırtmacının üzerinden neredeyse hiç kaldırmadı.

Jenner, kardeşi Kylie'nin 18'inci doğum gününde de yine derin yırtmaçlı kıyafetiyle dikkat çekmişti. Genç kız o gece de yırtmacı kontrol edebilmek için epey çaba göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem