Kemerle kızları kurtardılar!

Eskişehir'de üniversiteli 19 yaşındaki Sena Berat Varlık yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu sulama kanalına uçtu. Sürücü Varlık ile aynı yaştaki arkadaşları Müge Uçar ile Gülşah Bilge, Tarkan'ın konserine gitmekte ola

Kemerle kızları kurtardılar!

Eskişehir'de üniversiteli 19 yaşındaki Sena Berat Varlık yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu sulama kanalına uçtu. Sürücü Varlık ile aynı yaştaki arkadaşları Müge Uçar ile Gülşah Bilge, Tarkan'ın konserine gitmekte olan 3 lise öğrencisi gencin yardımı ile sudan çıkartıldı.

PANTOLON KEMERLERİYLE KURTARDILAR

Kaza, Büyükdere Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. ODTÜ Psikoloji Bölümü öğrencisi Sena Berat Varlık yönetimindeki 26 NV 409 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda yoldan çıkarak, DSİ'ye ait yaklaşık 2 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu. Kazada, sürücü Varlık ile araçta bulunan arkadaşları Bilkent Üniversitesi Hukuk Bölümü öğrencisi Müge Uçar ve Gülşah Bilgi otomobilden kendi imkanlarıyla çıktı. Üç kızın yardımına Tarkan konserine gitmekte olan 18 yaşlarındaki lise öğrencileri Eren Bayram, Görkem Dayıoğlu ve Çağlar Bakır koştu. Üç genç, pantolon kemerlerini kıyıya yakın kızlara uzatarak onları sudan çıkardı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kızlar, çağrılan 112 Acil ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sulara gömülen otomobil ise daha sonra çekici ile çıkartıldı. Yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

YARDIM ETTİKLERİ KIZLAR KENDİLERİNE ÇARPACAKTI!!

Osmangazi Spor Kompleksi'nde Fanta Gençlik Festivali kapsamında düzenlenen Tarkan ve Manga grubunun konserine yürüyerek gittikleri sırada bir otomobilin geldiğini gördüklerini belirten Eren Bayram, "Direksiyondaki kız hava atarcasına otomobilin yönünü bir sağa bir sola çeviriyordu. Az daha bize çarpacaklardı. Biz kenara çekildik, otomobil sulama kanalına uçtu. Hemen yardıma koştuk. Otomobilin camları açık olduğu için üç kız da araçtan çıktı. Biz de çıkardığımız pantolon kemerlerimizi onlara uzattık. Kemerlerimize tutunan kızları çekerek sudan çıkarttık" diye konuştu. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler