Kemal Unakıtan tedavi için İsrail'e Gitti

 İsrail'de kök hücre nakli yaptıran eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, tedavisine devam etmek için Tel Aviv'e gitti.ABD'de tedavi gördüğü sırada Maliye  Eski Bakanı Kemal Unakıtan, eşi Ahsen Hanım' "Rabbim rüyamda Cleveland'ı gösterdi" şeklindeki sözleriy

Kemal Unakıtan tedavi için İsrail'e Gitti

 İsrail'de kök hücre nakli yaptıran eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, tedavisine devam etmek için Tel Aviv'e gitti.

ABD'de tedavi gördüğü sırada Maliye  Eski Bakanı Kemal Unakıtan, eşi Ahsen Hanım' "Rabbim rüyamda Cleveland'ı gösterdi" şeklindeki sözleriyle  uzun süre gündemi meşgul etmişti. Ancak bu kez Unakıtan ABD’ye değil İsrail’e gitti

ABD’de de ki  tedavisinin ardından İsrail'de bir tıp merkezinde kök hücre nakli yaptıran eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, tedavisine devam etmek için Tel Aviv'e gitti. 

İsrail'deki bir tıp merkezinde tedavisi gören Kemal Unakıtan, kök hücre nakli yaptırmasının ardından Türkiye'ye dönmüştü.

Burada bir süre kalan Unakıtan, tekrar Tel Aviv'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Eşi Ahsen Unakıtan ile bir süre VIP salonunda oturan Unakıtan, korumalar eşliğinde İsrail'in başkenti Tel Aviv'e gitti. Korumalar, basın mensuplarının görüntü almaması için Unakıtan'ın önünü kapattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem