Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'u iptal etti

Haber61 – Haber Servisi – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Ekim’de Trabzon’a gelerek partililerine seslenecekti. Atatürk Alanında gerçekleştirilmesi planlanan miting CHP Genel Merkezi tarafından iptal edildiği öğrenildi.

Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'u iptal etti

Haber61 – Haber Servisi – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Ekim’de Trabzon’a gelerek partililerine seslenecekti. Atatürk Alanında gerçekleştirilmesi planlanan miting CHP Genel Merkezi tarafından iptal edildiği öğrenildi. Konu ila alakalı Haber61’in edindiği bilgiye göre; CHP Trabzon’daki mitingini iptal etme nedenini 10 Ekim cumartesi günü Ankara Garın da patlayan bomba nedeni ile olduğu öğrenildi.

Genel Merkez Kaynaklarından edinilen bilgiye göre; CHP, 1 Kasım seçimlerine kadar 20 ayrı ilde mitin yapmayı planlıyordu fakat bu mitinglerin tamamının iptal edildiği belirtildi. İptal edilen mitingler arasında Giresun ve Rize ziyaretinin de olduğu öğrenildi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konu ile alakalı yapmış olduğu açıklama da ise, “ Türkiye’de güvenlik sorunu var ve Ankara’da yapılan saldırıda çok sayıda insanımız hayatını kaybetti. Böyle bir durumda alanlara çıkmak hayatlarını kaybeden vatandaşlara saygısızlık olur.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler