Kediyi kurtarmak için son model aracını söktürdü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kedi kurtarma operasyonu aksiyon filmlerini aratmadı. AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olan işadamı Hüseyin Uzun, Cumhuriyet Meydanı İnönü Caddesi'nin kesiştiği noktada motordan kedi sesi geldiğini duyunca hemen aracını durd

Kediyi kurtarmak için son model aracını söktürdü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kedi kurtarma operasyonu aksiyon filmlerini aratmadı.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olan işadamı Hüseyin Uzun, Cumhuriyet Meydanı İnönü Caddesi'nin kesiştiği noktada motordan kedi sesi geldiğini duyunca hemen aracını durdurdu. Kaputu açan Uzun, kendi çabalarıyla kediyi çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi. Minik kedi itfaiye ekiplerini de epey uğraştırdı. Çıkartılamayınca ön tamponun teker kısmının sökülmesine karar verildi. Ekipler, son model aracın ön tampon kısmını sökmeye başladı. Ancak kedi tam çıkartılacakken bu sefer kedinin kuyruğunun sıkıştığı fark edildi. Bütün çabalara rağmen kedi kurtarılamadı. Bu sefer tamponun ön park lambalarının sökülmesine karar verildi. Bir saate yakın süren mücadele sonrası kedinin kuyruğu sıkıştığı yerden çıkarıldı.

xhvpo_1449310516_4276.jpg

Kedinin sağ olarak çıkarılması herkesi sevindirdi. Uzun, "O da bir can taşıyor. Mal yerine gelir, araba kediden mühim olamaz" dedi.

Müteahhit Hüseyin Uzun'un hayvan sevgisi büyük takdir topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem