Kaza yapınca kaçtığı polislere yakalandı

Adıyaman'da, telefon hırsızlığı olaylarına karışan şahıs, kaçtığı polislere kaza yapınca yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'da, acil bir görüşmesinin olduğunu ve kendisine ait olan telefonunun yanında olmadığını belirterek vatandaşlardan telefon is

Kaza yapınca kaçtığı polislere yakalandı

Adıyaman'da, telefon hırsızlığı olaylarına karışan şahıs, kaçtığı polislere kaza yapınca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'da, acil bir görüşmesinin olduğunu ve kendisine ait olan telefonunun yanında olmadığını belirterek vatandaşlardan telefon isteyip, aldığı telefonlarla hızla kaçan V.G'yi yakalamak için Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Ekipleri alarma geçti. Yaklaşık olarak 4-5 vatandaşın telefonuna çalan şahsın kullandığı arabayı tespit eden polis ekipleri, şahsı durdurmak istedi. Polis ile şahıs arasında Adıyaman- Kahta Karayolu Beşpınar Köprüsü yakınlarında kovalamaca başladı. Polisin dur ikazlarına aldırış etmeyen şahıs, lüks otomobiliyle Adıyaman- Kahta Karayolunda polis ekiplerinden kaçmayı başardı. Kayıplara karışan şahsın, Kahta ilçesine gitmesi ihtimaline karşı olarak ise Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğüne bilgi verildi. Polis ekipleri şahsı her yerde ararken, şahıs Adıyaman- Kahta Karayolu Hasancık Beldesi yakınlarında kaza yapmış vaziyette yaralı halde bulundu. Şahsın Beşpınar Köprüsü yakınlarında izini polise kaybettirdiği Hasancık Köyünde ikamet ettiği evine gittiği esnada otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak dere yatağına düştüğü öğrenildi. Yaralı şahıs olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, şahsın hırsızlık ve adam dolandırmak suçlarından sabıkalı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaza yapınca kaçtığı polislere yakalandı

Kaza yapınca kaçtığı polislere yakalandı

Kaza yapınca kaçtığı polislere yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem