Kayseri'de cinayet !

Kayseri’de, iki kişi arasında nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı çıkan kavgada M.A. av tüfeği ile vurularak hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, Kocasinan İlçesi Mehmet Akif Ersoy mahallesinde meydana gelen olayda, M.A. ile M.T. arasında ne

Kayseri'de cinayet !

Kayseri’de, iki kişi arasında nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı çıkan kavgada M.A. av tüfeği ile vurularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Kocasinan İlçesi Mehmet Akif Ersoy mahallesinde meydana gelen olayda, M.A. ile M.T. arasında nedeni henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce M.T. elindeki av tüfeği ile M.A.’yı vurdu. Ağır yaralanan M.A. olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. M.A. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından kaçan M.T.’yi arama çalışmaları sürerken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler