Kaymakamlık konutuna roketli saldırı

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamlığı Konutu'na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Konutun güvenliğini sağlayan polislerin karşılık vermesi üzerine saldırganlar kaçtı.   Ergani Hükümet Konağı'nın da bulunduğu kompleksin içerisinde

Kaymakamlık konutuna roketli saldırı
Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamlığı Konutu'na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Konutun güvenliğini sağlayan polislerin karşılık vermesi üzerine saldırganlar kaçtı.
 
Ergani Hükümet Konağı'nın da bulunduğu kompleksin içerisinde bulunan Kaymakamlık Konutu'na dün (cumartesi) saat 17.10 sıralarında PKK'lı teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Konutun güvenliğini sağlayan polislerin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.
 
Karanlıktan yararlanan teröristler ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. Kaymakam Eşref Yonsuz ve ailesinin izin nedeniyle ilçede bulunmadığı öğrenildi. Roketin, polis nöbet kulübesinin yakınındaki elektrik direğine isabet etmesi büyük bir faciayı önledi. Polis, saldırıdan sonra teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler