Kayıp Türk'ten haber alınamıyor!

Avustralya’nın Victoria eyaletinde 2 hafta önce kaybolan İsmail Toprak (46) isimli Türk’ün ailesi hayatından endişe ediyor. Victoria’nın Corio bölgesindeki evinden 12 Ocak Çarşamba günü 04.30’da işe gitmek için ayrılan 46 yaşındaki İsmail Toprak’tan o gün

Kayıp Türk'ten haber alınamıyor!

Avustralya’nın Victoria eyaletinde 2 hafta önce kaybolan İsmail Toprak (46) isimli Türk’ün ailesi hayatından endişe ediyor.

 

Victoria’nın Corio bölgesindeki evinden 12 Ocak Çarşamba günü 04.30’da işe gitmek için ayrılan 46 yaşındaki İsmail Toprak’tan o günden beri haber alınamadığı öğrenildi.Yaşanan gelişmeler üzerine İsmail Toprak’ın Türkiye’de yaşayan kardeşi Hüseyin Toprak da aramalara yardım etmek için Avustralya’ya geldi.

 

1990’lı yıllarda Avustralya’ya göç eden, evli ve 4 çocuk babası İsmail Toprak’ın Victoria’nın Werrebie bölgesindeki tarlalarda çalışarak geçimini kazandığı belirtildi.İş arkadaşları ile de arasının oldukça iyi olduğu ve çevresinde sevilen bir sima olduğu söylenen İsmail Toprak’ın kaybolduğu gün işe gitmediği anlaşıldı.

 

Avustralya’da yayın yapan The Age gazetesine tercümanı aracılığı ile ağabeyinin kaybolduğu gün kanser olan eşini hastanedeki kontrolüne götürmek için eve gelmemesi ile başına birşey geldiğini anladıklarını söyleyen Hüseyin Toprak, kendi ailelerinin çok büyük bir aile olduğunu ve İsmail Toprak’ın çocuklarına da çok düşkün bir baba olduğunu söyledi. Hüseyin Toprak, kesinlikle ağabeyi İsmail Toprak’ın evini terkedecek yada kendi canına kıyacak bir yapıda insan olmadığını ve başına mutlaka kötü birşey gelmiş olabileceğinden endişelendiklerini söyledi.

 

Corio Polis merkezinden Paul Christian ise İsmail Toprak’ın son olarak işe gitmek için evden ayrıldığını ve o günden sonra kimsenin onu görmediğini söyledi.Kaybolduğu gün kullandığı aracına da ulaşamayan polis, İsmail Toprak’ın banka hesapları ve telefon kayıtlarından herhangi bir bilgi elde edemedi.

 

Polis, İsmail Toprak’ın kaybolduğu gün giydiği kıyafeti, kullandığı aracı ve plakasını kamuoyu ile paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler