Kayıp olan üsteğmenin silahı bulundu

Aydın’ın Köşk ilçesinde jandarma bölük komutanı olarak görev yaparken geçen yıl 26 Nisan’da izne ayrılıp Bursa’ya gelen 30 yaşındaki Üsteğmen Kazım Topaç, 9 aydır bulunmaya çalışıyordu. Kendisinden haber alınamayan üsteğmenin beylik silahı ve dizüstü bilg

Kayıp olan üsteğmenin silahı bulundu

Aydın’ın Köşk ilçesinde jandarma bölük komutanı olarak görev yaparken geçen yıl 26 Nisan’da izne ayrılıp Bursa’ya gelen 30 yaşındaki Üsteğmen Kazım Topaç, 9 aydır bulunmaya çalışıyordu. Kendisinden haber alınamayan üsteğmenin beylik silahı ve dizüstü bilgisayarı, Yıldırım ilçesine bağlı Zeyniler köyünde bulundu.

Zeyniler’de bir intihar vakası ihbarı üzerine bölgeye giden AKUT ekipleri, olayla ilgili çalışmasını tamamlamasının ardından aynı bölgede bir çanta ve silaha rastladı. AKUT ekipleri jandarmaya haber verirken, silahın ve çantanın içinden çıkan dizüstü bilgisayarın 9 aydır kayıp olan üsteğmen Kazım Topaç’a ait olduğu ortaya çıktı.

Bunun üzerine bölgede başlatılan geniş çaplı aramada yine Üsteğmen Topaç’a ait olduğu sanılan bir çift ayakkabı da bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler