Kayıp çocuk çay kenarında bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Akalan beldesinde kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı. Alınan bilgiye göre, bisikletle gezintiye çıkan Mevlüt Erdağ (12) uzun süre Sülümen Mahallesi'ndeki evine dönmeyince baba Efkan Erdağ, durumu jandarmaya

Kayıp çocuk çay kenarında bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Akalan beldesinde kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı. Alınan bilgiye göre, bisikletle gezintiye çıkan Mevlüt Erdağ (12) uzun süre Sülümen Mahallesi'ndeki evine dönmeyince baba Efkan Erdağ, durumu jandarmaya bildirdi.

 

Jandarma tarafından başlatılan ve belde halkının da katıldığı arama çalışmalarında, küçük çocuğun bisikleti Dalaman Çayı kenarında bulundu.

 

Akalan Belediye Başkanı Hakan Şahal, arama çalışmasının sürdüğünü belirterek, ''Bisikleti bulundu ancak henüz kendisinden bir haber alınamadı. Aramaların genişletilmesi için Denizli AKUT ekibi yola çıktı. Civardaki tüm yerleşim yerlerine haber verildi ve kapsamlı aramalar devam ediyor'' diye konuştu.

 

Şahal, Mevlüt Erdağ'ın sabaha kadar bulunamaması halinde aramaların Dalaman Çayı'nda dalgıçlar tarafından sürdürüleceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler