Kaya'dan Cumhurbaşkanına... Yazık..

CHP Trabzon Ortahisar ilçe Başkanı Ahmet Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a gelişini yorumladı."Şehrimize gelişiyle birlikte havaalanından şehrin caddelerine kadar her yerde dikkat çeken bir abartıya şahit olduk.Trabzon havaalanında 10'

Kaya'dan Cumhurbaşkanına... Yazık..

CHP Trabzon Ortahisar ilçe Başkanı Ahmet Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a gelişini yorumladı.

"Şehrimize gelişiyle birlikte havaalanından şehrin caddelerine kadar her yerde dikkat çeken bir abartıya şahit olduk.Trabzon havaalanında 10'dan fazla özel uçak,helikopter,Maraş caddesinden tutunda şehrin heryerinde dikkat çeken, Ankara plakalı son model makam arabaları,personelleri,kesilen yollar,afişler,..Daha önce de bir çok Cumhurbaşkanı ağırladı bu şehir" ifadeleriyle yorum yapan Kaya şöyle devam etti;

 Ama böyle bir abartı hiç görmedi!

Bir polis memurunun anlattığına göre Ege Bölgesinden 1000’e yakın Polis Memuru  Trabzon’a getirilmiş.Sadece Uşaktan 380 polis memuru önce İzmir'e, İzmir’den de uçakla Trabzon’a getirilmiş.Çevre illerden ve Amasya’dan gelenlerle 2-3 bin polis şehrimize gelmiş.

Bu nedir Allah aşkına?Bu neyin tedbiridir, hangi yanlışların korkusudur ?Halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı halkından bu kadar korkar mı?                                                                                                                   Makam arabaları,özel uçaklar,uçaklarla gelen yüzlerce polis memuru!                                                                                                      Yazık değil mi bu milletin, bu devletin parasına,günah değil mi?"Bir lokma, bir hırka" diyerek iktidar olanlar,bu kadar abartı, bu kadar ısraf olur mu?Israf haram değil mi?Özel uçaklar,Makam arabaları,Pankartlar,afişler,milletin trilyonlar harcandı bu ziyaret için!

BU DÜZEN DEĞİŞECEK!

Ülke yangın yerine dönmüş, yağmalamalar başlamış, Türkiye terör cenderesi içinde sıkışmış kalmış, yıllar sonra sokağa çıkma yasağı ilan edilen yerler olmuş, Beylerin umurunda değil!Ülke böylesi kritik bir süreçte iken, Sayın Cumhurbaşkan teşekkür ziyaretleri görüntüsünde siyasi mitingler yapıyor, milletin trilyonlarını bu yolda harcayabiliyor!                                 Yazık oluyor bu Millete,yazık oluyor bu devlete!Bu böyle gidemez,bu düzen mutlaka değişecek!

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem