Kavga eden liselinin kalbi durdu !

 Atatürk Anadolu Lisesi'nden bir öğrenciyle okul önünde kavga eden Turizm Otelcilik Lisesi 9. sınıf öğrencisi Harun A. aniden fenalaşarak yere yığıldı.Nefes almadığı anlaşılan 16 yaşındaki Harun A'ya ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı.Olay yerine çağrılan s

Kavga eden liselinin kalbi durdu !

 Atatürk Anadolu Lisesi'nden bir öğrenciyle okul önünde kavga eden Turizm Otelcilik Lisesi 9. sınıf öğrencisi Harun A. aniden fenalaşarak yere yığıldı.

Nefes almadığı anlaşılan 16 yaşındaki Harun A'ya ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından da müdahale edilen ve ambulansla Balıkesir Devlet Hastanesine kaldırılan Harun A, kurtarılamadı.

İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, hastaneden aldığı bilgilere göre, Harun A'nın vücudunda herhangi bir kesik veya öldürücü darbe olmadığını belirterek, "Hafif darbe izleri var. Bu darbelerden dolayı hayatını kaybetmesi çok zormuş. Onun için otopsi yapılacak. Cenaze, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilecek. Kesin ölüm nedeni gelen rapor doğrultusunda anlaşılacak" dedi.

Öte yandan, Valilik kararıyla, binaları yan yana olan iki lisede öğleden sonra eğitim yapılmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem