Katili cinayeti nasıl işlediğini anlattı

Bolu'nun Gerede ilçesinde sınıf arkadaşı 21 yaşındaki Dilay Gül'ün boğazını keserek öldüren Uğur Aydemir, o dehşet dakikalarını anlattı.Türkiye'yi yasa boğan üniversiteli Dilay Gül cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Katil zanlısı Uğur Aydemir

Katili cinayeti nasıl işlediğini anlattı

Bolu'nun Gerede ilçesinde sınıf arkadaşı 21 yaşındaki Dilay Gül'ün boğazını keserek öldüren Uğur Aydemir, o dehşet dakikalarını anlattı.

Türkiye'yi yasa boğan üniversiteli Dilay Gül cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Katil zanlısı Uğur Aydemir savcıya verdiği ifadede cinayeti işlediğini kabul ederken, cinayetten sonra bir şey hatırlamadığını söyledi. Zanlı, "Saat 22.50 sıralarında Dilay'la birlikte okuldan çıktım. Dilay ATM'lerin yanına geldiği sırada "Seni yurda bırakmak istiyorum" dedim. Kendisi teklifimi kabul etti. Birlikte yürürken Dilay ile erkek arkadaşı telefon ile konuşuyorlardı. Ben onlar konuştuktan sonra Dilay'a arkadaşlık teklifi yaptım. Dilay teklifimi kabul etmedi. Erkek arkadaşı olduğunu söyledi. Okulun karşısındaki yolda yürürken, pantolonumun cebinde bulunan bıçağı elime aldım. Psikolojik rahatsızlığımdan dolayı birilerinin benimle uğraştığını düşündüğümden bıçağı elime almıştım. Buraya kadar olan şeyleri hatırlıyorum. Ancak ondan sonra yaptıklarımı hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Cinayetten sonra 20 metre yürüdükten sonra geriye geldiğini anlatan Uğur Aydemir, "Dilay yere yattıktan sonra 20 metre gidip geri geldiğimi hatırlıyorum. Lahmacun salonuna doğru yürüdüm. Kafam karıştı ve geri döndüm. Oradan çimlerin içinden aşağı doğru indim. Çantayı, bıçağı ve montumu rastgele sallayıp attım" dedi. Psikolojik tedavi gördüğünü söyleyen katil zanlısı, ifadesine söyle devam etti;

"3 yıldır psikolojik tedavi görüyorum. Ara ara doktora gidiyorum. Tedavi için hap kullanıyorum. Yüzümdeki ve boynundaki tırnak ve yara izlerinin nasıl ve ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. Dilay Gül'ün öldürdüğümü kabul ediyorum. Çok pişmanım. Psikolojik tedavimi devam ettirmek istiyorum, tedavi görürsem iyileşebilirim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem