Katil zanlısı 17 yaşında!

Kız arkadaşı ile yemek yerken genç biri tarafından öldürüldü

Katil zanlısı 17 yaşında!

Samsun'da 17 yaşındaki A.S.A 6 el ateş ederek Cüneyt Şimşek'i öldürdü. Tüm olaylar güvenlik kamerasında görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Umut Şimşek(37), kız arkadaşıyla buluşarak Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bir lokantaya yemeğe gitti. İkili lokantanın balkon kısmında yemek yedikleri sırada yanlarına gelen bir kişi, arkasına gizlediği tabancayı çıkarıp Umut Şimşek’e kurşun yağdırdı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, vücudunun çeşitli yerlerine 6 kurşun isabet eden şahıs ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan Şimşek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şimşek’in cenazesi otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan güvenlik güçleri lokantanın güvenlik kamerası görüntülerinden olayı gerçekleştirenin 17 yaşındaki A.S.A. olduğunu belirledi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler