Katil profesörün eşinden flaş karar!

Selçuk Üniversitesi'nde Doç.Dr. Celalettin Özdemir'i bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen Prof.Dr. Ahmet G'nin eşi ve Rektörlüğün görevinden istifa etmesini istediği Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Handan G. DHA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada

Katil profesörün eşinden flaş karar!

Selçuk Üniversitesi'nde Doç.Dr. Celalettin Özdemir'i bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen Prof.Dr. Ahmet G'nin eşi ve Rektörlüğün görevinden istifa etmesini istediği Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Handan G. DHA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, kendisinin de istifa etmeyi düşündüğünü ve dekanlıktan istifa ettiğine ilişkin dilekçeyi rektörlüğe verdiğini söyledi.

Olaylarla ilgili konuşmak istemeyen Handan G. emekli olup- olmayacağının sorulması üzerine de, "Şu anda tek düşündüğüm; gerçeklerin ortaya çıkması. Neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Tüm gerçekler ortaya çıktıktan sonra hayatıma yön vereceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler