Katil itiraf etti ama ceset yok

Üvey kız kardeşini, kolundaki 7 bileziği alıp öldürdüğünü itiraf etti ancak ceset bulunamadı! Ankara'da, 55 yaşındaki Dursun Çevik adlı kişi, bir yıl önce, üvey kız kardeşini, kolundaki 7 bileziği alıp öldürdükten sonra cesedini de torba içerisinde hafriy

Katil itiraf etti ama ceset yok

Üvey kız kardeşini, kolundaki 7 bileziği alıp öldürdüğünü itiraf etti ancak ceset bulunamadı!

 

Ankara'da, 55 yaşındaki Dursun Çevik adlı kişi, bir yıl önce, üvey kız kardeşini, kolundaki 7 bileziği alıp öldürdükten sonra cesedini de torba içerisinde hafriyat ve mezbaha artıklarının atıldığı alana attı. Cinayeti itiraf eden Çevik tutuklanırken, gösterdiği alanda yapılan tüm aramalara rağmen ceset bulunamadı.

 

Çankırı'da oturan evli ve 2 çocuk babası Dursun Çevik, çocuğu olmadığı için eşinden boşanarak yanına gelen üvey kız kardeşi 51 yaşındaki Meryem Delimehmet'i Almanya'da yaşayan zengin birisiyle evlendirmek istedi.

 

Ancak Meryem Delimehmet buna karşı çıkarak abisinin evinden ayrılıp Ankara Yenimahalle İlçesi Demetevler Semti'ne yerleşti. Burada tuhafiye dükkanı açan Delimehmet, 2009 yılı temmuz ayında ortadan kayboldu.

 

KAYBOLDU İHBARI YAPTI KATİL ÇIKTI

Dursun Çevik, üvey kardeşinin kaybolmasından 14 gün sonra polis merkezine giderek ihbarda bulundu. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro amirleri, Çevik'in ifadesini alıp, serbest bıraktı. Ancak ekipler, bir taraftan Meryem Delimehmet'i ararken, diğer taraftan da çelişkili ifadeler veren Çevik'i takibe aldı. İkinci kez emniyete çağrılan Çevik'in verdiği çelişkili ifadelerden yola çıkan ekipler kendisini sorguya aldı. Çevik, sorguda cinayeti işlediğini itiraf etti.

 

 

ÖLDÜRÜP ÇÖPE ATTI

Üvey kız kardeşini Almanya'da yaşayan birisiyle evlendirmek istediğini, ancak kardeşinin bunu kabul etmemesi üzerine aralarının açıldığını belirten Çevik, ifadesinde şunları söyledi: "Yaşanan tartışma üzerine kardeşim Çankırı'yı terk ederek Ankara'ya yerleşti. Uzun süre kendisiyle görüşmedik. Konuşmak için arabamla Bağlum'daki çeşme alanına gittik. Burada aramızda tartışma yaşandı ve ben de kendisine bir tokat attım. Düşerken başını taşa çarptı, biraz bekledim, herhangi bir hareket olmayınca öldüğünü anladım. Arabanın arkasında torba vardı, onu çıkartarak cesedi torbaya koydum. Ardından hafriyat alanına götürüp bir çukura attım, cesedin üzerine de 4-5 hafriyat torbası koyup, ayrıldım. Olay bir yıl önce olay oldu, artık polisin peşimi bıraktığını düşünüyordum. Takip edildiğimi bilmiyordum”

 

CESEDİ KÖPEKLER Mİ YEDİ?

Dursun Çevik'e, cinayeti itiraf etmesinin ardından olay yerinde tatbikat yaptırıldı ve ardından da 'Cesedi attım' dediği alana götürüldü. Polis ekipleri Çevik'in gösterdiği alanda yaptığı tüm aramalara rağmen cesedi bulamadı. Hafriyat ve mezbaha attıklarının boşalttığı alana bırakılan cesedin köpeklerin yediği tahmin ediliyor. Polis ekipleri, cesedin bırakıldığı alanda çok sayıda sokak köpeği yaşadığını belirterek, "Bu alana hayvan attıkları da atılıyor. Gittiğimizde köpekler alana atılan hayvan başlarını yiyorlardı. Büyük ihtimalle ceset köpekler tarafından parçalandı ve köpekler yedi" dediler.

 

BİLEZİKLERİ SATMIŞ

Bu arada Dursun Çevik, 18 Temmuz 2009 tarihinde kardeşini öldürdükten sonra kollundaki 7 bileziği de aldığını itiraf etti. Çevik, bilezikleri Ulus'taki Sarraflar Çarşısı'nda belli aralıklarla sattığını ve bu paraları da sevgilileriyle yediğini itiraf etti. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda cinayeti itiraf eden Dursun Çevik, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri cesedin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler