Kaşüstü'nde vatandaşı isyan ettiren yol

Trabzon'un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesi Kamelya sokaktaki çukurlar mahalle sakinlerini canından bıktırdı.

Kaşüstü'nde vatandaşı isyan ettiren yol

Turizmin gözde mekanlarından Kaşüstü mahallesinin bazı sokaklarındaki yolların hali içler acısı. Kamelya sokakta, uzun zamandır yoldaki büyük çukurlar dolmuşların bile bu mahalleye girmek istememelerine neden oluyor.

Yomra belediyesine uzun zamandır bu konuyu ilettiklerini ve aylardır bir çalışma olmadığını ifade eden mahalle sakinleri konuyla ilgili şunları söyledi;

"Aylardır yolumuz köstebek yuvası gibi. Bu sokağa giren araçlar koca çukurlardan geçemiyor. Yolun darlığından çukurlardan kaçma imkanı da yok. Dolmuşlar dahi bu sokağa inmek için nazlanıyor. Yaşlımız var, çocuğumuz var. Dolmuşa inip binmek için uzun bir mesafe yürümek gerekiyor."

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'nun konudan haberdar olmadığını düşünen mahalle sakinleri "İbrahim başkan bu durumdan habersizdir. Eminiz ki haberi olsaydı bu yolları şimdiye kadar çoktan yaptırmıştı." şeklinde konuştular.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem