Kaşara değil ekmeğe ihtiyaç var!

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, twitter'da Hilal Cebeci ve Numan Kurtulmuş hakkında yazdıklarından sonra özür diledi. Twitter'da “Somali'ye neden beni götürmemişler” diye soran Hilal Cebeci’ye “Somali’dekilerin ekmeğe i

Kaşara değil ekmeğe ihtiyaç var!

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, twitter'da Hilal Cebeci ve Numan Kurtulmuş hakkında yazdıklarından sonra özür diledi. Twitter'da “Somali'ye neden beni götürmemişler” diye soran Hilal Cebeci’ye “Somali’dekilerin ekmeğe ihtiyacı var kaşara değil. Bu yüzden seni götürmedik” diye verilen cevabı takipçileriyle paylaşan İsmail Karaosmanoğlu, gelen tepkilerden sonra “mübarek günde terbiyemi bozdum” diyerek takipçilerinden helallik istedi.

Bu hatasından hemen sonra, Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un “Bu anlamda Has Parti’ye dünyanın ve Türkiye’nin ihtiyacı vardır” diye yazdığı twitine; “Türkiye’nin 0.7’si sizin gibi düşünüyor :)” diyerek cevap verdi.  İkinci kez “bana komik gelen, Numan Bey’in kendisini ve partisini Türkiye’nin ve Dünya’nın dertlerinin ilacı olarak görmesi.”  diye yazdığı twitt’ine Has partililerden büyük tepki aldı. Bununla da yetinmeyen Karaosmanoğlu "Numan hocam otursun, millet kendisine %0.067 ile hangi mesajı verdi onu düşünsün, boyundan büyük laflar etmesin, komik oluyor.”  deyince twitterda Has partililerle karşı karşıya geldi.

Has partililerin “Numan Kurtulmuş’a haset ediyorsun” sözlerine “ Ortada Numan Bey’e haset edecek bir durum göremiyorum, kendisine karsı ibret dolu bir acıma hissi oluşuyor bende aksine” diye cevap vermesi Has Partililerin tepkilerin artmasına sebep oldu. Karaosmanoğlu, Numan Kurtulmuş için yazdıklarından ve Has partililere verdiği cevaplardan dolayı, Ak partililerden de tepki alınca takipçilerinden özür diledi.

Karaosmanoğlu “Gereksiz yere huzurunu bozup, rahatsız ettiğim takipçilerimden helallik istiyorum, takipçilerim benden güzel şeyler duymaya alışkınlardı oysa. Neyse bu aralar şeytan mesaide galiba, tekrar kusuruma bakmayın. Ramazanın ruhuna yakışmayan bu tartışmayı bitirdim” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem