Karkamış sınırında çatışma sesleri yükseliyor

Cerablus'un güneyinden Zormağara köyüne gece boyunca ağır silahlarla atış yapıldığı, aynı bölgeden de karşılık verildiği görüldü. Hava hareketliliğinin gözlendiği bölgedeki çatışma sesleri Suriye sınırındaki Karkamış ilçesinden de duyuldu.GÜVENLİK GÜÇLERİ

Karkamış sınırında çatışma sesleri yükseliyor

Cerablus'un güneyinden Zormağara köyüne gece boyunca ağır silahlarla atış yapıldığı, aynı bölgeden de karşılık verildiği görüldü. Hava hareketliliğinin gözlendiği bölgedeki çatışma sesleri Suriye sınırındaki Karkamış ilçesinden de duyuldu.

GÜVENLİK GÜÇLERİ SEVK EDİLDİ

Bu arada Cerablus'un batı kesimi sınır hattında patlama meydana geldi. Bunun üzerine Karkamış'a bağlı Karanfil Mahallesi sınırına güvenlik güçleri sevk edildi.

MAYIN PATLADI

Patlamanın, hendek kazan iş makinesinin IŞİD militanlarının döşediği mayının üzerinden geçmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

VATANDAŞLAR UYARILIYOR

Öte yandan Karkamış Belediyesi, Gaziantep Valiliğince 8 Ağustos'a kadar özel güvenlik alanı ilan edilen bölgelere girilmemesi konusunda vatandaşları anonsla uyarıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler