Karısını sırtından kurşunladı

Bir buçuk ay önce babasının evinde dönen S.Ö. ile konuşmak için gelen kocası M.Ö. (49) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle evden ayrılan M.Ö.'nün balkona çıkan karısı S.Ö.'yü yanındaki tabancayla vurdu. BIRAKIP KAÇTIBir araçla kayıplara karış

Karısını sırtından kurşunladı

Bir buçuk ay önce babasının evinde dönen S.Ö. ile konuşmak için gelen kocası M.Ö. (49) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle evden ayrılan M.Ö.'nün balkona çıkan karısı S.Ö.'yü yanındaki tabancayla vurdu.

 

BIRAKIP KAÇTI

Bir araçla kayıplara karışan M.Ö. polis tarafından her yerde aranırken, yaralanan S.Ö. Niğde Devlet Hastanesi'ne ardından Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

M.Ö.'nün yakalanması için çalışmalar başlatılırken, çevre illere kaçabilme ihtimaline karşılık, Niğde'ye yakın olan illerdeki Emniyet Müdürlükleri de uyarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem