Karı-koca kaza kurbanı

Otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Karı-koca kaza kurbanı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada, motosiklette bulunan çift, olay yerinde hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, saat 16.00 sıralarında İzmir ile Çanakkale’yi birbirine bağlayan E-87 karayolunun Ayvalık sapağında; Altınova istikametinden gelen Adnan Tabak (71) idaresindeki 10 YT 863 plakalı motosiklet, Ayvalık sapağına girmek isterken, Çanakkale istikametinden gelen Şerafettin Çınar (60) yönetimindeki 10 BDH 46 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.

Çarpışma sonrasında otomobil ve motosikletin yol kenarındaki şarampole uçtuğu feci kazada; Tuzla mevkiinde bulunan tarlalarından geldikleri belirtilen 3 çocuk babası Adnan Tabak ile motosikletin arkasında bulunan eşi Kıymet Tabak (64) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobil sürücüsü Şerefattin Çınar ise kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlattı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bazı görgü tanıkları ise Ayvalık sapağında bulunan trafik sinyalizasyon ışıklarının hatalı olması nedeniyle kazanın olduğunu iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem