Kardeşlerin arazi kavgası kanlı bitti: 2 ölü

İlçeye bağlı Aşağı Elmahacılı köyü Çökük mevkiinde aralarında daha önceden "arazi anlaşmazlığı" meselesi yüzünden husumet bulunduğu iddia edilen Necmettin Kaya (67) ile kardeşleri Muttalip (60) ve Hamza Kaya (58) arasında tartışma çıktı.Tartışmanın büyüyü

Kardeşlerin arazi kavgası kanlı bitti: 2 ölü

İlçeye bağlı Aşağı Elmahacılı köyü Çökük mevkiinde aralarında daha önceden "arazi anlaşmazlığı" meselesi yüzünden husumet bulunduğu iddia edilen Necmettin Kaya (67) ile kardeşleri Muttalip (60) ve Hamza Kaya (58) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu, bıçakla yaralanan Muttalip, Hamza ve Necmettin Kaya ile oğlu Rıza Kaya (42), olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kardeşlerden durumu ağır olan Muttalip ve Hamza Kaya müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Necmettin ve oğlu Rıza Kaya'yı hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına aldı.

Zanlılar, jandarmadaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Jandarma ekipleri, köyde yeniden kavga çıkmaması için güvenlik önlemlerini arttırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem