Kardeş Şener'den ilk müdahale

Kocaeli Trabzon uçağında rahatsızlanan gence Sadri Şener'in kardeşi müdahale etti.Anadolu Jet tarafından başlatılan Trabzon- Kocaeli uçuşları kapsamında Cengiz Topel Havalimanından 2 Kasım 2011 (bugün) tarihinde Kocaeli’den Trabzon’a ilk seferini gerçekle

Kardeş Şener'den ilk müdahale

Kocaeli Trabzon uçağında rahatsızlanan gence Sadri Şener'in kardeşi müdahale etti.

Anadolu Jet tarafından başlatılan Trabzon- Kocaeli uçuşları kapsamında Cengiz Topel Havalimanından 2 Kasım 2011 (bugün) tarihinde Kocaeli’den Trabzon’a ilk seferini gerçekleştirdi.

Trabzon- Kocaeli uçağı Trabzon’dan 25 gazeteci ile bu sabah saat 10.45’te Kocaeli’ne uçtu. Dönüş uçağı ise aynı gün 16.00’da Kocaeli’den kalabalık bir ekiple Trabzon’a uçtu. Uçuş esnasında Serkan Savurgan isimli yolcu kısa süreli rahatsızlık yaşadı. Rahatsızlanan Serkan Savurgan’a ilk müdahaleyi Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in kardeşi olan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu yaptı. Komsuoğlu’nun ilk müdahalesinin ardından genç çocuk sakinleştirildi.

BAKAN'DAN ŞEKERLİ SU

Ayrıca rahatsızlanan gence Anadolujet hostesleri tarafından şekerli su hazırlandı. Şekerli suyu rahatsızlanan Serkan’a erken ulaştırmak için elden ele uzatıldı, uçakta bulunan Bilim ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün de şekerli suyun ulaştırılması için aracı oldu.

Daha sonra Serkan Trabzon Havaalanında tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem