Kardashian'a Sürpriz Doğum Günü

Rap yıldızı Kanye West, eşi Kim Kardashian için doğum günü partisi düzenledi. Partiye aile üyelerinden anne Kris Jenner ve Kardashian'ın kız kardeşleri Kourtney, Kendall ve Kylie de katıldı. 8 AYLIK HAMİLE Aralık ayında ikinci çocuğuna doğum yapacak olan

Kardashian'a Sürpriz Doğum Günü

Rap yıldızı Kanye West, eşi Kim Kardashian için doğum günü partisi düzenledi. Partiye aile üyelerinden anne Kris Jenner ve Kardashian'ın kız kardeşleri Kourtney, Kendall ve Kylie de katıldı.

8 AYLIK HAMİLE

Aralık ayında ikinci çocuğuna doğum yapacak olan Kim doğum gününde giydiği dar ve karnını belli eden bej renkli kıyafetle dikkatleri yine üzerine topladı. Öte yandan 8 aylık hamile olan yıldızın erkek çocuk doğuracağı öğrenildi.

kardashian-a-surpriz-dogum-gunu-7804484_3833_m.jpgkardashian-a-surpriz-dogum-gunu-7804484_46_m.jpgkardashian-a-surpriz-dogum-gunu-7804484_9750_m.jpgkardashian-a-surpriz-dogum-gunu-7804484_4336_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem