Karayolu kapatıldı, operasyon başlatıldı

Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu valilik kararıyla çift taraflı olarak ulaşıma kapatıldı. Bölgede, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.Yaz boyunca örgüt mensuplarının sık sık yol kesip, kimlik kontrolleri yaptığı ve

Karayolu kapatıldı, operasyon başlatıldı

Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu valilik kararıyla çift taraflı olarak ulaşıma kapatıldı. Bölgede, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Yaz boyunca örgüt mensuplarının sık sık yol kesip, kimlik kontrolleri yaptığı ve araç yaktığı Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu bu sabah 07.00'den itibaren valilik tarafından ulaşıma kapatıldı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Valiliğimizce, ilimizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, vatandaşlarımızın her türlü terör eylemlerinden korunması amacıyla, emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbir alınmaktadır. Bu kapsamda, Tunceli-Pülümür karayolu 16 Ekim 2015 günü saat 07.00'dan itibaren ikinci bir açıklamaya kadar trafiğe kapatılmıştır. Vatandaşlarımızın ikinci bir açıklamaya kadar alternatif yol güzergahlarını kullanmaları önemle duyurulur" denildi.

Öte yandan, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatılırken, yoğun askeri hareketlilik dikkat çekti.

Karayolu kapatıldı, operasyon başlatıldı

Karayolu kapatıldı, operasyon başlatıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem