Karayollarında son durum 29 Haziran 2014

Karayollarının yol yapım, yenileme ve kaplama çalışmaları yapılan kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün Yol Durum Bülteni'ne göre, Anadolu otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Kızılcahamam Kavşağı arasında 1-11. kilometreler

Karayollarında son durum 29 Haziran 2014
Karayollarının yol yapım, yenileme ve kaplama çalışmaları yapılan kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün Yol Durum Bülteni'ne göre, Anadolu otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Kızılcahamam Kavşağı arasında 1-11. kilometrelerdeki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü gerçekleştirilecek.
Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15-20 dakikalık aralıklarla yol geçici süreyle trafiğe kapatılacak ve geçişler kontrollü sağlanacak.
Yeniçağa-Mengen-15. Bölge (Kastamonu) Sınırı yolunun 0-30. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde oto korkuluk ve hendek kaplama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler