Karakola getirilen kadın polise tokat attı

Beykoz’da, bindiği taksinin sürücüsü ile sorun yaşayıp karakola getirilen kadın, genel bilgi taramasında hırsızlıktan aranması çıkınca sinirlenip polis memurunu tokatladı. Kadından, bindiği taksinin şoförü de şikayetçi oldu.TAKSİ ŞOFÖRÜ POLİS ÇAĞIRDIİddia

Karakola getirilen kadın polise tokat attı

Beykoz’da, bindiği taksinin sürücüsü ile sorun yaşayıp karakola getirilen kadın, genel bilgi taramasında hırsızlıktan aranması çıkınca sinirlenip polis memurunu tokatladı. Kadından, bindiği taksinin şoförü de şikayetçi oldu.

TAKSİ ŞOFÖRÜ POLİS ÇAĞIRDI

İddiaya göre Elçin Y. isimli kadın ile bir arkadaşı Ulus'taki bir gece kulübünden çıktıktan sonra taksiye binerek Kavacık'a gitmek istedi. Taksi şoförü kadınların tarif ettiği sokağı bulamayınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taksi şoförü durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis Elçin Y., arkadaşı ve taksi şoförünü Kavacık Polis Merkezi’ne götürdü.

KADININ HIRSIZLIKTAN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine her üç kişinin de genel bilgi taramasını yapan emniyet yetkilileri, Elçin Y.’nin hırsızlıktan aranma kaydının bulunduğunu belirledi. Aranma kaydının bulunduğunu öğrenince panikleyen Elçin Y., polis merkezinden ayrılmak istedi.

polise-tokat_4969.jpg

POLİSE TOKAT ATTI

Tutanak tutan polis memurunun masasında bulunan nüfus cüzdanını alarak karakoldan ayrılmak isteyen kadına, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru S. Y. engel oldu.

Polis memuru karakoldan gönderilemeyeceğini söyleyince Elçin Y., polisin yüzüne tokat attı. Kadının polise tokat atma anı bir başka polis tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

 

Bu arada, Elçin Y.'nin bir süre önce eşi ile kavga ettiği ve eşine uzaklaştırma kararı verilmesinin ardından evdeki tüm eşyaları alarak kayıplara karıştığı, eşinin de hırsızlıktan tutanak tutturduğu belirtildi. Kadının evlenmeden önce de Elçin Ö. ismiyle 'Bana Her şey Yakışır' isimli televizyon programına yarışmacı olarak katıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler