Karadenizli dizi oyuncusundan Maradonalı selam!

Ünlü dizi oyuncusu Argün Demir Maradona ile buluştu Türkiye’ye selamını yolladı.“Binbir Gece” dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteriyle tanınan Ergün Demir Arjantin’de katıldı bir dans programında Arjantinlilerin gönlünü fethetti.Giresun Yağlıdere il

Karadenizli dizi oyuncusundan Maradonalı selam!

Ünlü dizi oyuncusu Argün Demir Maradona ile buluştu Türkiye’ye selamını yolladı.
“Binbir Gece” dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteriyle tanınan Ergün Demir Arjantin’de katıldı bir dans programında Arjantinlilerin gönlünü fethetti.

Giresun Yağlıdere ilçesinde doğan ve 5 Yaşındayken ailesi ile birlikte gittiği Fransa’da Tiyatroya 10 yaşında başlayan Ergün Demir Arjantin’de katıldığı bir dans yarışmasında izleyenleri performansı ile büyülüyor. İyi bir futbol takipçisi olan Demir 20’li yaşlara kadar lisanslı bir futbol oynadı.

Ergün Demir Katıldığı Dans yarışmasında efsane futbolcu Maradona formasını hediye etmişti. Ünlü dizi oyuncusu Ergün Demir son olarak ise sosyal medya aracılığı ile takipçilerine Maradona ile çektiği bir videoyu paylaştı. Paylaştığı videoda “Anavatanım, canım ciğerim Türkiye’me, Diego Armando Maradona ve Jazmin Natour ile Buenos Aires'ten hasret dolu sevgilerimizi iletiyoruz” mesajını ekledi.

14-007.jpg

20150710aw473320_02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem