Karadeniz heyetinde Gencebay krizi

 Akil İnsanlar Karadeniz Heyeti’nde yer alan Orhan Gencebay’ın sağlık sorunlarını öne sürerek bölge ziyaretlerine katılmaması, ancak televizyon programlarına çıkması tartışmaları da beraberinde getirdi. Ardından ünlü sanatçının heyetten ayrıldığı iddiası

Karadeniz heyetinde Gencebay krizi

 

Akil İnsanlar Karadeniz Heyeti’nde yer alan Orhan Gencebay’ın sağlık sorunlarını öne sürerek bölge ziyaretlerine katılmaması, ancak televizyon programlarına çıkması tartışmaları da beraberinde getirdi. Ardından ünlü sanatçının heyetten ayrıldığı iddiası ortaya atıldı.
 
İddiaya yanıt veren Gencebay, heyetten ayrılmadığını, sağlık sorunları nedeniyle Karadeniz’e gidemediğinden bölgesinin değiştirildiğini söyledi. Gencebay, “İstanbul’dan uzağa gitmeme doktorlarım müsaade etmiyor. Uçağa da binemiyorum. ‘Görevimi İstanbul’da yapabilir miyim?’ diye sordum, onlar da ‘Tabii’ dediler. Yani bırakmadım, zorunlu olarak görev alanım değişti” diye konuştu. Yıllar önce beş kalp damarının değiştiğini ifade eden Gencebay, “Kalbimi düzelttik ama ritmi düzeltemiyoruz. Üç yıl önce bu yüzden annem yoğun bakımdayken yanına gidemedim, ancak cenazesine gidebildim” dedi.
 
Biz Orhan’ı pamuklara sarıyoruz
 
Gencebay’ın 20 gün önce sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldığını belirten Sevim Emre, iddiaların sanatçıyı üzdüğünü söyledi: “Orhan Bey, hiçbir şekilde strese girmemeli. Biz aslında onu pamuklara sarıyoruz. Kendisi de çok içine dönük olduğu için bir şey söylemiyor ama bu durum içinde fırtınalar yaratıyor. Bazı devlet büyüklerimizin yaptığı konuşmalar onu üzdü. ‘Ben Orhan Baba olarak 40 yıldır kendimi anlatamamışım’ dedi. Akil İnsanlar heyetindeki sanatçılar yersiz yere suçlandı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler