Karadeniz fırtınası Feshane’de kopacak

Trabzon Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği Trabzon’un Fethinin 553.Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri 23-26 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul Feshane’de gerçekleşecekZİYARETLER TAMAMLANDI GERİ SAYIM BAŞLADITrabzon Dernekleri Federasyonu

Karadeniz fırtınası Feshane’de kopacak

Trabzon Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği Trabzon’un Fethinin 553.Yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri 23-26 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul Feshane’de gerçekleşecek

ZİYARETLER TAMAMLANDI GERİ SAYIM BAŞLADI

Trabzon Dernekleri Federasyonu; Eylül Ayında İstanbul Feshane’de Gerçekleştireceği “İstanbul, Trabzon Tanitim Günleri Ve Trabzon’un 553. Fetih Kutlaması” –Feshane Etkinlikleri- Kapsamında daha önce ilçe Belediye Başkanları ve Kaymakamlarına ziyaret etmişti. Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Demir, Başkanvekili Hüseyin Ayaz, Genel Sekreter Ali Turan Gür, Yönetim Kurulu üyesi Hasan Uzun, Gençlik Komisyonu üyesi Sena Çelenkoğlu İle Ruan Ajans - Canan Karavit'ten oluşan heyet bu kez de Trabzon’da Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Resmi Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarını kapsayan ziyaretler gerçekleştirdi.

vali-1.jpgTRABZON VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN ETKİNLİĞE TAM DESTEK

Trabzon’un Fethinin 553. Yıldönümü Kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri etkinliği ile ilgili görüşmeler ve Trabzon’dan katılımlar konusunda bilgilendirme çalışmalar kapsamında; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Nurgül Karagöz,Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özdemir, K.T.Ü. İlahiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, KTÜ Rektör yardımcısı Necati Tüysüz,Umut Ve Savaşım Derneği Başkanı: Dr. Nimet Baki, Trabzon Sanayi Ve Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Cemil Genç, Trabzon Ticaret Borsası Şükrü Güngör Köleoğlu  Trabzon Öğretmenevi Müdür Vekili Hüseyin Vural ve Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, ziyaret edildi.

belediye-001.jpgTRABZON TANITIM GÜNLERİNE BÜYÜK İLGİ

Ziyaretlerin oldukça samimi ortamlarda oldukça olumlu geçtiğini belirten Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu adına Genel Başkan Mustafa Demir ziyaret edilen kurumlara TDF’nin çalışmaları hakkında ve 23 - 26 Ekim’de İstanbul Feshane de yapılacak etkinlik hakkında genel bilgiler vererek görüş alışverişi yaptıktan sonra günün önemine uygun birer plaket sundu.Geçen yıl Feshanede gerçekleşen Trabzon Tanıtım günlerini 4 gün içinde 1.5 milyon kişi ziyaret etmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem