Karadeniz can aldı

Samsun'da denize giren 2 kişiden biri boğuldu 1'i son anda kurtarıldı.

Karadeniz can aldı
Samsun’da farklı yerlerde serinlemek için denize giren 1 kişi boğulurken, 1 kişi ise boğulma tehlikesi geçirdi.

Olay, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Golf Sahası yanında serinlemek için denize giren ve yüzme bilmediği öğrenilen 30 yaşındaki Ömer Mutlu, denizde bir çocuğun boğulduğunu görerek ona yardım etmeye çalıştı. Boğulma tehlikesi geçiren küçük çocuğu çevredeki vatandaşlar denizden çıkartırken, Ömer Mutlu ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Ağabeyinin boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Abdulkadir Mutlu da hemen 112 Acil Servis ve polislere haber verdi. Olay yerine gelen deniz polisi dalgıçları Ömer Mutlu’yu yaklaşık 30 dakika deniz içerisinde aradı. Aramalar sonucu Samsun Golf Sahası’nın yanındaki kayalıklarda Ömer Mutlu’nun cesedine ulaşıldı. Denizden çıkarılan Mutlu’nun cesedi olay yerinde bekleyen ambulansla hastane morguna kaldırıldı.

Öte yandan, İncesu mevkisinde kız arkadaşıyla birlikte denize giren 34 yaşındaki Musa Kara da boğulma tehlikesi geçirdi. Vatandaşlar tarafından denizden çıkartılan Kara, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince bilinci kapalı bir şekilde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler