Karadeniz belediyeleri ihtiyaçları...

Haber61 - Haber Servisi - Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ve Birlik Medya Danışmanı Yüksel Yaşar Rize’nin Derepazarı ve Kalkandere ilçelerini ziyaret etti.   İlk ziyaretlerini Derepazarı Belediyesine yapan Şentürk ve Yaşa

Karadeniz belediyeleri ihtiyaçları...
Haber61 - Haber Servisi - Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ve Birlik Medya Danışmanı Yüksel Yaşar Rize’nin Derepazarı ve Kalkandere ilçelerini ziyaret etti.
 
İlk ziyaretlerini Derepazarı Belediyesine yapan Şentürk ve Yaşar, Başkan Yakup Samangül ile bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.
derepazar¦--belediyesi.jpg
Başkan Samangül ile birlikte Kendirli Belediyesine giden Şentürk ve Yaşar, hac farızasını yerine getiren Başkan Alaettin Serdar’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Başkan Serdar tarafından ikram edilen zemzem ve hurmadan tadılar. 
kalkandere-belediyesi.jpg
Şentrük ve Yaşar daha sonra Kalkandere ilçesini ziyaret etti. Başkan Kenan Yıldırım ve Kalkandere’nin Trabzon Vakfıkebirli Kaymakamı Ömer Çimşit’i makamlarında ziyaret ettiler.
kalkandere-kaymakam¦-.jpg
Başkan Yıldırım ve Kaymakam Çimşit ile bir süre sohbet eden Yaşar ve Şentürk ilgi ve alakaları nedeniyle kendilerine teşekkür ettiler.
 
Birliğin amaç ve faaliyetleri kapsamında bu tarz ziyaretleri önemsediklerini belirten Genel Sekreter Şentürk; “Yoğun çalışma tempomuz içerisinde bu tarz ziyaretlere yeteri kadar zaman ayıramıyoruz. Ama İnşallah bundan sonra daha çok zaman ayırarak belediyelerimizi ziyaret edeceğiz. Birliğimizin kuruluş amacı doğrultusunda bölge belediyelerimiz içerisinde iletişim ve koordinasyonu sağlamaya gayret edeceğiz. Bugün Kalkandere ve Derepazarı ilçelerimizi kapsayan güzel bir ziyaret programı gerçekleştirdik. Fikir alış verişleri oldu. Belediyelerimizin hizmetlerini yürütme esnasında karşılaştığı sorunları giderebilmek için eğitim ihtiyaçlarını değerlendirdik. İnşallah bu doğrultuda ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde eğitim faaliyetlerimizi planlayacağız” ifadelerini kullandı.
kendirli-belediyesi.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem