Karadeniz Açılım gurubu emri aldı

Haber61 – Haber Servisi – Karadeniz açılım gurubu olarak kendilerini isimlendiren terör örgütü PKK’ya bağlı küçük grup Giresun kırsalında ‘kış konuşlanmasının’ sonuna geldi.  İstihbarat raporlarına göre; 12 kişilik guruptan oluşan teröristlerin Tunceli Bö

Karadeniz Açılım gurubu emri aldı

Haber61 – Haber Servisi Karadeniz açılım gurubu olarak kendilerini isimlendiren terör örgütü PKK’ya bağlı küçük grup Giresun kırsalında ‘kış konuşlanmasının’ sonuna geldi.  İstihbarat raporlarına göre; 12 kişilik guruptan oluşan teröristlerin Tunceli Bölgesinde bulunan bir üst terörist grup ile yapmış olduğu telsiz konuşmasının kestirmelerinde ki şifreli konuşma İstihbarat birimlerce çözüldü.

DESTEĞE GELELİM ORADA KALIN

Kestirmelerde teröristlerin Tunceli sorumlusuna, ‘Geri dönerek bölgede ki gruplara takviye olalım mı?’söylediği öğrenilirken bu isteğe ret cevap geldiği öğrenildi. Kestirmelerde, ‘O bölgede durumumuz çok kötü durumda. Mardin, Diyarbakır, Şırnak hattında sıkıştık siz o bölgede eylem koyun moralimiz düzelsin.’emri verdiği öğrenildi.

Kestirmelerdeki şifrelerin çözülmesi üzerine bölge Emniyet Müdürlükleri ve Jandarma Komutanlıklarının uyarıldığı belirlendi.  

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler