Kanlı ordu Türkiye'de

Türkiye’de bir dönem gazeteci Uğur Mumcu ve akademisyen Ahmet Kışlalı ve Muammer Aksoy ile Bahriye Üçok’un öldürülmesi eylemlerini gerçekleştiren Kudüs Ordusu (Kudüs Gücü) adlı örgütün yeniden canlandığı tespit edildi.ABD istihbaratının, Tahran yönetimini

Kanlı ordu Türkiye'de

Türkiye’de bir dönem gazeteci Uğur Mumcu ve akademisyen Ahmet Kışlalı ve Muammer Aksoy ile Bahriye Üçok’un öldürülmesi eylemlerini gerçekleştiren Kudüs Ordusu (Kudüs Gücü) adlı örgütün yeniden canlandığı tespit edildi.

ABD istihbaratının, Tahran yönetiminin kontrolünde faaliyet gösteren eylem grubunun ABD misyonuna karşı eylem yapmak amacıyla Türkiye’ye girdiğini saptayarak Türk güvenlik birimlerine bildirdiği öğrenildi.

Türkiye’de kaos ortamı oluşturmayı hedefleyerek birçok aydına yönelik eylemler gerçekleştiren Kudüs Ordusu’nun faaliyetleri 1999-2000 yılları arasındaki seri operasyonlarla günışığına çıkarılmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler