Kan dondurucu olay

Kızına tecavüz ettiği iddia edilen baba gözaltında..Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde öz kızları G.K. (15) ile G.K.'ya (14) tecavüz ettiği iddia edilen baba T.K. (42), gözaltına alındı. 12 gün önce tarlada bulunan bir cesedin ise tecavüz iddiaları ortaya çıkınc

Kan dondurucu olay

Kızına tecavüz ettiği iddia edilen baba gözaltında..

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde öz kızları G.K. (15) ile G.K.'ya (14) tecavüz ettiği iddia edilen baba T.K. (42), gözaltına alındı. 12 gün önce tarlada bulunan bir cesedin ise tecavüz iddiaları ortaya çıkınca kaybolan abla G.'ye ait olabileceği üzerinde duruluyor.

Olay geçen yıl nisan ayında Ceyhan İlçesi'ne bağlı İncetarla Köyü'nde oturan ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi G.K.'nın bir arkadaşına yazdığı mektupla ortaya çıktı. İddiaya göre küçük kız, babasının cinsel saldırısına uğradığını yazdı. Bunun üzerine arkadaşı durumu rehberlik öğretmenine bildirdi. Öğretmen yanına çağırdığı G.K. ise iddiaları kabul etmedi. Ancak bir daha okula gelmedi. Bu arada, baba T.K., 1 Mayıs 2011'de Ceyhan İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvurarak kızı G.K.'nın kaybolduğunu bildirdi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken kayıp kıza ulaşılamadı.

KÖYLÜ KONUŞUNCA KAÇTI

2 ay önce köyde T.K.'nın kayıp kızına tecavüz ettiği dedikodusu yayılmaya başlayınca baba ortadan kayboldu. Bu gelişme üzerine G.'nin küçük kardeşi G.K., da annelerinden boşandıktan sonra babalarının evlendiği üvey anneleri Z.K.'ya, tecavüze uğradığını söyledi. Z.K., küçük kızı alarak hemen İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek kayıp olan eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Sağlık kontrolden geçirilen küçük kızın, tecavüze uğradığı rapor edildi.

CESET BULUNDU

Tuncel K., hakkında yakalama kararı çıkartılırken 23 Eylül'de köyde tarla süren bir çiftçi, insan iskeletine rastlayınca durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemede kemik kalıntılarının yanında çürümeye yüz tutan kıyafetler de bulundu. Kıyafetlerin kayıp G.K.'ya ait olabileceği ileri sürüldü. Bulunan kemikler ile K. ailesinden alınan örnekler DNA taraması için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Tecavüz iddiasının gündeme gelmesinin ardından ortadan kaybolan G.K.'nın babası tarafından öldürülerek cesedinin tarlaya gömülmüş olabileceği üzerinden duran jandarma çalışmalarını derinleştirdi. Kayıp olan T.K. da Adana'nın Karaisalı İlçesi'nde gözaltına alındı. Adliyeye sevkedilen T.K., tecavüz ve cinayet iddialarını kabul etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler