Kan davası tüyleri ürpetti!

Şahsın babası ve ağabeyi de geçen ay özel bir hastanede düzenlenen silahlı saldırıda ölmüştü.Edinilen bilgiye göre, Otogar Kavşağı'ndaki bir markete giden Bayram Uzunyol, bu sırada aralarında husumet bulunan A.K. ile karşılaştı. A.K., yanında taşıdığı sil

Kan davası tüyleri ürpetti!

Şahsın babası ve ağabeyi de geçen ay özel bir hastanede düzenlenen silahlı saldırıda ölmüştü.

Edinilen bilgiye göre, Otogar Kavşağı'ndaki bir markete giden Bayram Uzunyol, bu sırada aralarında husumet bulunan A.K. ile karşılaştı. A.K., yanında taşıdığı silahla Uzunyol'a 3 el ateş etti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Uzunyol, kaldırıldığı Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kaçan zanlı ile saldırıya yardım ettikleri iddia edilen S.A. ve

V.K., Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan, 15 Aralık 2010 tarihinde özel bir hastanede meydana gelen silahlı saldırıda, Bedir Uzunyol ile oğlu Yavuz Uzunyol ve ilaç mümessili olan Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Hakan A. hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralanmıştı. Dünkü olayda hayatını kaybeden Bayram Uzunyol'un bu olayda ölen Bedir Uzunyol'un oğlu, Yavuz Uzunyol'un kardeşi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem