Kamyonet yatak odasına girdi

Cerrah Beldesi istikametinden Çeltikçi köyüne gelmekte olan sürücü 34 yaşındaki Akif Aklan yönetimindeki 16 F 3252 plakalı kamyonet, köy içerisindeki virajı alamayarak, Kazım ve Fatma Özdemir çiftinin ikamet ettiği tek katlı ahşap eve girdi. Aşırı hız ve

Kamyonet yatak odasına girdi

Cerrah Beldesi istikametinden Çeltikçi köyüne gelmekte olan sürücü 34 yaşındaki Akif Aklan yönetimindeki 16 F 3252 plakalı kamyonet, köy içerisindeki virajı alamayarak, Kazım ve Fatma Özdemir çiftinin ikamet ettiği tek katlı ahşap eve girdi. Aşırı hız ve yağmur nedeniyle yolun kaygan olması sebebiyle meydana gelen kazada, kamyonet evin yol kısmında kalan yatak odası duvarını yıkarak yarıya kadar odaya girdi.

 Bu sırada, yıkılan odanın hemen yanındaki ahırda besledikleri koyunlarına baktıktan sonra yatmaya hazırlanan Özdemir çifti, kamyonetin çarpması sonucu çıkan gürültüden ürkerek kapıya doğru yöneldiler. Bu sırada evin duvarı ile çatısının bir bölümü büyük bir gürültü ile çöktü.

Duvarın yıkılması ve beton parçalarının düşmesi sonucu, çiftin kaldığı yatak odası harabeye dönerken, ev sahibi 44 yaşındaki Kazım Özdemir ile eşi 47 yaşındaki Fatma Özdemir kazayı hafif sıyrıklıklarla atlattılar.

 Kamyonetin sürücüsü Akif Aklan ile yanında bulunan Furkan Sever de yaralanırken, yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilerken, Özdemir çiftinin kazanın şaşkınlığını üzerlerinden atamadıkları görüldü.

Yarıya kadar odaya giren 16 F 3252 plakalı kamyonet, traktör yardımı ile odadan çıkartılmadan önce, evin hemen yanında bulunan ahırdaki 8 adet koyun ise, evin yıkılma tehlikesine karşı dışarı çıkartıldı. Kazayı gören köylülerde, kazanın nasıl olduğuna, Özdemir çiftinin nasıl kazayı hafif yaralı şekilde atlattıklarına anlam veremediler. Kamyonet sürücüsü ifadesi alınmak üzere Jandarma Karakoluna götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler