Kamyonet kamyona çarptı

 Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, kamyonet kullanılamaz hale geldi.  Kaza, ilçeye bağlı Efendioğlu Sokak ile Uslu Sokak kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre Uslu Sokak’tan

Kamyonet kamyona çarptı

 Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, kamyonet kullanılamaz hale geldi. 
Kaza, ilçeye bağlı Efendioğlu Sokak ile Uslu Sokak kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre Uslu Sokak’tan Efendioğlu Sokağa çıkmaya çalışan R.C. yönetimindeki kamyonet, Efendioğlu Sokak’tan Barbaros Caddesi istikametine seyir halinde olan M.N. yönetimindeki kamyona yandan çarptı. Kazada kamyonun yan kısmında bulunan depo zarar görürken, kamyonet ise kullanılamaz hale geldi. 
Olay yerine gelen trafik ekipleri, sürücülerin olay yeri tutanaklarını doldurmalarına yardımcı olurken, bir yandan da kısmen kapanan yolda trafik akışını güvenli bir şekilde sağlamaya çalıştı. Maddi hasarın meydana geldiği kamyonet, çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Kazada her iki sürücü de yara almadan kurtuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem