Kamyon şoförlerini kaçırdılar

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesinde dün gece karakol yapımı için kum ocağından kum taşıyan 2 kamyonu yakan PKK'lı teröristler, sürücelerini de yanlarına alarak kaçırdı. Beytüşşebap ilçesine bağlı Mutluca köyünüdeki kum ocağından TOKİ'nin Mezra Beldesinde yapt

Kamyon şoförlerini kaçırdılar

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesinde dün gece karakol yapımı için kum ocağından kum taşıyan 2 kamyonu yakan PKK'lı teröristler, sürücelerini de yanlarına alarak kaçırdı.

 

Beytüşşebap ilçesine bağlı Mutluca köyünüdeki kum ocağından TOKİ'nin Mezra Beldesinde yaptığı Jandarma karakoluna kum taşıyan 2 kamyon, dün gece teröristler tarafından durdurularak ateşe verildi. Kamyonları yakan PKK'lılar daha sonra 2 sürücüyü de yanlarına alarak kaçırdı. Olayın güvenlik güçlerine bildirilmesinden sonra bölgede operasyon başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem