Kamuda yeni müdürlükler kuruldu

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Merkez teşkilatında 11 adet Şube Müdürlüğü, taşra teşkilatında da bölge müdürlüklerine bağlı olarak 102 adet Şube Müdürlüğü kurulmasına karar verildi.Buna göre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün, Merkez teşkilatında 1

Kamuda yeni müdürlükler kuruldu

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Merkez teşkilatında 11 adet Şube Müdürlüğü, taşra teşkilatında da bölge müdürlüklerine bağlı olarak 102 adet Şube Müdürlüğü kurulmasına karar verildi.

Buna göre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün, Merkez teşkilatında 11 adet şube müdürlüğü kurulması, mevcut şube müdürlükleri ile yeni kurulan şube müdürlüklerinin bağlantılarının listede bağlı olduğu birim ve karşısında şube müdürlüğü adedinin belirtilmesi şeklinde düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Taşra teşkilatında yer alan 22 bölge müdürlüklerine bağlı olarak da toplamda 102 adet şube müdürlüğü kurulmasına karar verildi.

Bir diğer Bakanlar Kurulu kararı ile de Denizcilik Müsteşarlığı Deniz?Ticareti Genel?Müdürlüğü bünyesinde 1 daire başkanlığı ile 3 şube müdürlüğü kurulması uygun bulundu.

Öte yandan, Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü bünyesinde, “Bitkisel Üretim Müdürlüğü,?Personel ve İdari İşler?Müdürlüğü ile Halkla

İlişkiler ve Pazarlama Müdürlüğü”nün kurulması, Mevcut Bağ Bahçe Kültürleri

Müdürlüğü, Tarla Kültürleri Müdürlüğü, Atölyeler Müdürlüğü ile Personel Eğitim Müdürlüğünün kapatılması kararlaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem