Kamuda atama rüzgarı

 Devlet Desteklerini İzleme ve Denetleme Kurulu üyeliklerine Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Şenel, Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Ahmet Genç atandı. Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Sayıştay Savcılığına Muhasebat Genel Müdür

Kamuda atama rüzgarı

 Devlet Desteklerini İzleme ve Denetleme Kurulu üyeliklerine Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Şenel, Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Ahmet Genç atandı. Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Sayıştay Savcılığına Muhasebat Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Tosun, Personel Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şimşek getirildi. Türk Patent Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanı Mürsel Ali Kaplan'ın ataması yapıldı. Et ve Balık Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına İsmail Kemaloglu atandı. Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, aynı yer Yönetim Kurulu Üyesi Münib Karakılıç, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sinan Yıldırım, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Doç. Dr. Mahmut Faruk Akşit getirildi.

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Maliye, Millî Eğitim, Millî Savunma, Orman ve Su İşleri ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Devlet Desteklerini İzleme ve Denetleme Kurulu üyeliklerine Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Şenel, Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Ahmet Genç atandı.

Türk Patent Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Eğitim Dairesi Başkanı Muharrem Ürgüp'ün ataması yapıldı.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜKLERİNE ATAMA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda açık bulunan Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Abdulbaki Aydın, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Mehmet Çitil, Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Ahmet Duman getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Trabzon Bölge Müdürü Münür Özkurt başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine, Mazhar Yasin Tüylüoğlu getirildi.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCILIKLARINA ATAMA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Mehmet Selim Bağlı atandı. Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım Bakanlık müşavirliğine alınırken, bu suretle boşalacak Müsteşar Yardımcılığına Çalışma Genel Müdürü Ali Kemal Sayın getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine; Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Mehmet Mustafa Satılmış atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem