Kameraya böyle gülümsemişlerdi

Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 95 kişiden 4'ünün mitinge giderken öz çekim yaptığı ortaya çıktı.Ankara'da dün "Emek - Barış - Demokrasi" yürüyüşü için dışarıdan gelenlerin toplandığı Tren Garı önünde düzenlenen bombalı saldırıda 95 ki

Kameraya böyle gülümsemişlerdi

Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 95 kişiden 4'ünün mitinge giderken öz çekim yaptığı ortaya çıktı.

Ankara'da dün "Emek - Barış - Demokrasi" yürüyüşü için dışarıdan gelenlerin toplandığı Tren Garı önünde düzenlenen bombalı saldırıda 95 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Adana'dan otobüs ve trenlerle yola çıkan 900 kişiden birçoğunun toplanma noktasına yakın yerde bombaların patlaması, iller arasında en çok can kaybının bu kentten olmasına yol açtı. İlk belirlemelere göre peş peşe meydana gelen 2 patlamada Adana'dan giden 11 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden çoğu ise KESK'e bağlı Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyesi TCDD çalışanları olduğu anlaşıldı. Ölen BTS üyeleri Yılmaz Elmascan, Nevzat Sayan, Bilgen Parlak ve Rıdvan Akgül'ün Adana'dan otobüslerle yola çıkarken birlikte son kez çektikleri özçekim (selfie) fotoğrafı ortaya çıktı. Hayatını kaybedenlerin gülerek objektife baktıkları dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler