Kamer Genç'ten 'Dersim' vetosu

CHP'li Kamer Genç, Tunceli isminin Dersim olarak değiştirilmesi için verdikleri kanun teklifinin içine sinmediğini söyledi ve "Vicdan huzuruyla imzalamadım" dedi.Partisinin Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ile birlikte Tunceli isminin 'Dersim' olarak de

Kamer Genç'ten 'Dersim' vetosu

CHP'li Kamer Genç, Tunceli isminin Dersim olarak değiştirilmesi için verdikleri kanun teklifinin içine sinmediğini söyledi ve "Vicdan huzuruyla imzalamadım" dedi.

Partisinin Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ile birlikte Tunceli isminin 'Dersim' olarak değiştirilmesi yönünde kanun teklifi veren milletvekili Genç, Tunceli'de açıklamalarda bulundu.

Kanun teklifini, parti desteği olduğu için imzaladığını söyleyen Genç, "Teklifi vicdan huzuruyla imzalamadım, değişiklik yapılacaksa buna plebisit yöntemiyle Tunceli halkının kara vermesi gerekir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem