Kalorifer kazanı bomba gibi patladı !

Konya'nın Akşehir ilçesinde, bir apartmanın kalorifer kazanı patladı. Apartmanın zemin katındaki dükkanlar ile yakında park halinde bulunan araçların zarar gördüğü patlama nedeniyle bina tedbir amacıyla boşaltıldı.Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Stadyum

Kalorifer kazanı bomba gibi patladı !

Konya'nın Akşehir ilçesinde, bir apartmanın kalorifer kazanı patladı. Apartmanın zemin katındaki dükkanlar ile yakında park halinde bulunan araçların zarar gördüğü patlama nedeniyle bina tedbir amacıyla boşaltıldı.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Stadyum Caddesi'nde bulunan Burak Apartmanı'nın kazan dairesinde patlama meydana geldi. Patlama sesini duyan vatandaşlar, itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Patlama nedeniyle ölen ya da yaralananın olmadığı bildirildi.

Kalorifer kazanının devir daim sisteminin bozulması nedeniyle meydana geldiği sanılan patlama, zemin kattaki iş yerlerinde ve yakında park halinde bulunan araçlarda hasara yol açtı. Zemin kattaki iş yerlerinden patlama nedeniyle sıçrayan ürünler de yola ve yakındaki apartmanların pencerelerine savrularak hasar oluşturdu.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri önlem aldı. Apartman sakinleri patlama sebebiyle büyük korku yaşarken, bina tedbir amacıyla boşaltıldı.

Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul da eşiyle olay yerine gelerek çalışmaları yerinde izledi. Patlamanın şokunu üzerlerinden atmaya çalışan apartman sakinlerine Başkan Oğul ve eşi Hatice Oğul destek verdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler